Lidmaatschapsformulier gecombineerd AMC Alumnipunt/AUV

Het AMC Alumnipunt is de alumnivereniging voor afgestudeerden Geneeskunde en Medische Informatiekunde Amsterdam UMC of van een van haar rechtsvoorgangers, (voormalig) leden van de medische staf van het Amsterdam UMC of een van haar rechtsvoorgangers, oud AIOS Amsterdam UMC, oud-promovendi faculteit geneeskunde UVA. Voor €35 per jaar kun je deelnemen aan het jaarlijkse symposium AMC Alumni Aktueel in maart, de voorbeschouwingen in de ochtend van de jaarlijkse Anatomische Les in november, kun je inschrijven voor de Anatomische Les zelf (beperkt aantal kaarten), en er worden ad hoc kunstrondleidingen georganiseerd in Amsterdam.
Als lid van het AMC Alumnipunt ben je automatisch en zonder extra kosten lid van de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV). De AUV is de algemene alumnivereniging van de UvA. Als lid van het AMC Alumnipunt geniet je zo van diverse (kortings-)voordelen, het AUV-netwerk en exclusieve UvA alumni bijeenkomsten.

Graag ontvangen we onderstaande gegevens.




De Amsterdamse Universiteits-Vereniging legt je gegevens vast conform de Algemene verordening gegevensbescherming. We kunnen deze gebruiken om je te informeren over onze projecten en activiteiten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen, kan je dat aan ons laten weten via auv@uva.nl. Je kunt je in elke e-mailing afmelden voor verdere informatie per e-mail.