‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
UvA
Bekijk deze mail online
UvA
UvA
UvA
UvA
Amsterdam UMC
UvA
Nieuwsbrief bachelor Geneeskunde
UvA
november 2021
Mondkapje op vanaf 6 november
UvA
De campus van de Faculteit der Geneeskunde krijgt te maken met verscherpte coronamaatregelen. Vanaf zaterdag 6 november is het weer verplicht een mondkapje te dragen als je door de gebouwen loopt. Als je eenmaal op je plek bent, mag het kapje weer af.

Deze maatregelen blijven van kracht:
  • Doe twee keer per week een zelftest (gratis af te halen bij MFAS)
  • Studenten blijven op de campus en mogen niet in het ziekenhuisgedeelte komen
Ga naar corona update UvA.nl | Ga naar overzicht maatregelen faculteit
UvA
ICT-onderhoud UvA op 20 en 21 november
UvA
De UvA voert op zaterdag 20 en zondag 21 november groot onderhoud uit aan de netwerkinfrastructuur. Systemen zullen gedurende dit weekend niet optimaal werken als gevolg van de werkzaamheden. Meer informatie over de precieze beschikbaarheid van de systemen volgt.
UvA
UvA
Push notificaties via Mijn UvA app
UvA
Met Mijn UvA app kun je nu via push notificaties op de hoogte te blijven van de laatste roosterwijzigingen en al je cijfers. Wil je direct weten wanneer je rooster wijzigt of als een nieuw cijfer in SIS staat? Zorg dan dat je de laatste versie van de Mijn UvA app hebt geïnstalleerd en dat je de app toestemming geeft om push notificaties te ontvangen.
 
Via Mijn UvA app heb je niet alleen toegang tot rooster en cijfers, maar je kunt ook direct naar Canvas, naar de catalogus van de bibliotheek van de UvA en een vraag stellen aan de Student Service Desk. Download de Mijn UvA app in de App Store of de Play Store.
UvA
Herken jij ongewenst gedrag?
Herken jij ongewenst gedrag?
UvA
De UvA is op 21 oktober gestart met een campagne over sociale veiligheid. De campagne maakt ongewenst gedrag zichtbaar en wijst enerzijds op het effect dat bepaald gedrag kan hebben en anderzijds op de mogelijkheden die er zijn om te praten of met hulp een oplossing te vinden.
Op www.uva.nl/oogvoorelkaar komt alles over sociale veiligheid samen, van hulp bij het bespreekbaar maken van moeilijke onderwerpen, zoals tips en trainingen, tot de gedragscode en de wegwijzers sociale veiligheid.
UvA
UvA
https://www.uva.nl/campagne/oogvoorelkaar/oogvoorelkaar.html uva.nl/oogvoorelkaar  → https://www.uva.nl/campagne/oogvoorelkaar/oogvoorelkaar.html
UvA
UvA
Studeren buiten Europa?
Uva
Bij het Global Exchange Programma van de UvA zijn meer dan 90 universiteiten buiten Europa aangesloten. Elke student kan in aanmerking komen voor een uitwisselingsprogramma. 
Uva
Wil je meer weten over het Global Exchange Programma, ga dan naar buitenland.uva.nl.
Heb je al concrete plannen gemaakt? De eerste aanmeldperiode is reeds gestart en eindigt op 1 december a.s. In januari en juni 2022 zijn er nog twee aanmeldperiodes. Informatie over aanmelden vind je hier.
UvA
UvA
Wanneer heb jij voor het laatst je wachtwoord veranderd?
UvA
De cyberaanval op de UvA begin dit jaar liet nog maar eens zien dat informatiebeveiliging uiterst belangrijk is. Wees onder andere alert op phishing mails. Wil je weten wat jij kunt doen om dit te voorkomen?
UvA
UvA
Bekijk deze tips Bekijk deze tips  → Bekijk deze tips
UvA
UvA
Voel je onveilig door corona? Maak het bespreekbaar.
UvA
We mogen weer naar de campus komen, maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen zich daar prettig bij voelt. Voel je je momenteel onveilig? Ben je bang om naar de campus te komen? Maak het bespreekbaar, bijvoorbeeld met één van de studieadviseurs.
UvA
Uva
Maak een afspraak Maak een afspraak  → Maak een afspraak
Uva
Uva
Bezwaartermijn tentamens rondom kerst
UvA
De eindtoetsen van RA3 en WDD3 staan dit jaar geroosterd op donderdag 23 december. De deeltoets voor het tweede cohort van WDD1 staat geroosterd op vrijdagmiddag 24 december. Om rekening te houden met de kerstperiode hebben we de bezwaarperiode aangepast. Normaliter is er na afloop van een toets twee dagen de tijd om een eventueel bezwaar in te dienen. Voor de hierboven genoemde toetsen hebben we de volgende eenmalige aanpassingen gemaakt:
  • Eindtoets RA3 en WDD3: discussieforum (en inzage) open voor bezwaren van vrijdag 24 december t/m dinsdag 28 december 2021.
  • Deeltoets WDD1A cohort 2: Discussieforum (en inzage) open voor bezwaren van vrijdagmiddag 17.00 uur t/m dinsdag 28 december.
UvA
Nieuwe leerwerkplek de Wijkkliniek
Uva
De master Geneeskunde heeft sinds 18 oktober een nieuwe leerwerkplek: de Wijkkliniek. Iedere 3 weken starten hier 4 coassistenten. “Je krijgt hier 3 weken de kans om te oefenen met consulten voeren, je maakt kennis met ouderengeneeskunde en je vergaart veel kennis over de zorgketen”, vertelt Stephanie van der Woude die de begeleiding van de coassistenten verzorgt. 
Uva
De Wijkkliniek is een initiatief van Zilveren Kruis, Cordaan en Amsterdam UMC. Het is een ziekenhuisafdeling speciaal ingericht voor ouderen. Er wordt in multidisciplinaire teams samengewerkt met onder andere verpleegkundigen en fysiotherapeuten om ouderen al tijdens de opname te activeren zodat ze sneller naar huis kunnen.
UvA
UvA
Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, contactgegevens, etc. Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, contactgegevens, etc.  → Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, contactgegevens, etc.
UvA
UvA
Communicatie Onderwijssupport
Communicatie Onderwijssupport
Vragen, ideeën, commentaar of kopij svp mailen naar:
redactieonderwijs@amsterdamumc.nl
UvA