‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
UvA
Bekijk deze mail online
UvA
UvA
UvA
UvA
Amsterdam UMC
UvA
Nieuwsbrief bachelor Epicurus
UvA
september 2021
De vakantie zit erop!
UvA
We zijn alweer een tijd bezig met de start van het nieuwe studiejaar en verheugen ons op weer fysiek onderwijs, op de faculteit. Nog niet 100% fysiek, maar het begin is er en iedereen heeft er super veel zin in. We hebben de studenten in het AMC echt gemist en vinden het fijn dat jullie er weer zijn!
UvA
Uva
Lees hier het volledige welkomstwoord van Gabor Linthorst Lees hier het volledige welkomstwoord van Gabor Linthorst  → Lees hier het volledige welkomstwoord van Gabor Linthorst
Uva
Uva
Feestelijke start nieuwe master Epicurus (master)
Uva
Het academisch jaar is begonnen en dat betekent dat de ‘nieuwe’ master Epicurus officieel is gestart. Maandagochtend werd de eerste lichting masterstudenten feestelijk verwelkomd met motiverende woorden van Paul van Trotsenburg, hoofd van de master Geneeskunde.
Uva
Lees verder Lees verder  → Lees verder
Uva
Uva
Uva
Samen veilig studeren en werken.
Martiene Riedijk, lid van de Medische Directie van Amsterdam UMC: "Welkom (terug) studenten. Fijn dat jullie weer kunnen komen, al mag dit nog niet overal in ons ziekenhuis. Hopelijk duurt dat niet lang meer."
UvA
Naar de vlog van Martiene  →
UvA
Studentenbalie heropend
Uva
Hoera, het luik mag weer open!
Openingstijden en bereikbaarheid van de Onderwijsadministratie (OA):
Studentenbalie op plein J0
dinsdag&woensdag van 10.00-14.00u.
Telefonisch: 020-5665072 / 65082
dinsdag&woensdag van 14.00-15.00u.
Buiten deze tijden is de OA bereikbaar via de Digitale Student Service Desk.


Uva
Kennismaken in Kletsstraat
Kennismaken in Kletsstraat
UvA
Het nieuwe jaar is begonnen.
Gisteren zijn de nieuwe eerstejaars studenten verwelkomd met een introductie-event. Een lekker drankje in de Kletsstraat, introductiecollege, TBL-quiz, Q&A met de hoofden van de opleiding, een informatiemarkt en veel drukte en gezelligheid. En meteen daarna het eerste online hoorcollege.
Een goed begin van een hopelijk gezond en succesvol jaar!
UvA
Kom jij in aanmerking voor de Nominaalregeling?
UvA
Derdejaars die tot nu toe alles bij de eerste gelegenheid behaald hebben kunnen zich nog tot en met 13 september 2021 aanmelden voor de nominaal regeling! Je leest de gehele nominaalregeling na op de A-Z lijst onder het lemma ‘nominaal studeren’. Meld je aan als je in aanmerking wilt komen voor deze regeling. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze stellen aan de studieadviseurs, contactgegevens op de A-Z lijst.
UvA
Naar het lemma Nominaal studeren  →
Uva
Alles wat je weten moet, vind je hier
Uva
Voor de eerstejaars is ook een Introductiepagina ontwikkeld. Veel nuttige en brede informatie compact bij elkaar, online.
Uva
UvA
Ga naar de Introductiepagina Ga naar de Introductiepagina  → Ga naar de Introductiepagina
UvA
UvA
Onmisbare dummy!
Onmisbare dummy!
UvA
De MFAS stelde een superhandige 'eerstejaars dummy' samen. Stiekem ook best handig voor anderen! Hierin staat (bijna) alles wat je weten wil.
UvA
UvA
https://student.uva.nl/gnk/nieuwe-studenten/introductiebijeenkomsten/introductiebijeenkomst-6-september.html De MFAS Dummy vind je hier (onderaan de pagina)  → https://student.uva.nl/gnk/nieuwe-studenten/introductiebijeenkomsten/introductiebijeenkomst-6-september.html
UvA
UvA
UvA
WIJ GELOVEN DAT STUDEREN BETER, EFFECTIEVER EN LEUKER IS ALS WE WEER GEWOON KUNNEN SAMEN KOMEN. LAAT JE DAAROM VACCINEREN. BESCHERM JEZELF EN ELKAAR. EN DOE GEREGELD EEN ZELFTEST! WIJ GELOVEN DAT STUDEREN BETER, EFFECTIEVER EN LEUKER IS ALS WE WEER GEWOON KUNNEN SAMEN KOMEN. LAAT JE DAAROM VACCINEREN. BESCHERM JEZELF EN ELKAAR. EN DOE GEREGELD EEN ZELFTEST!  → WIJ GELOVEN DAT STUDEREN BETER, EFFECTIEVER EN LEUKER IS ALS WE WEER GEWOON KUNNEN SAMEN KOMEN. LAAT JE DAAROM VACCINEREN. BESCHERM JEZELF EN ELKAAR. EN DOE GEREGELD EEN ZELFTEST!
UvA
UvA
De onderwijs-polikliniek radiologie is live!
De onderwijs-polikliniek radiologie is live!
UvA
We willen dat onze dokters van morgen in staat zijn om beeldvorming te beoordelen op een aantal kritieke punten. Iedere basisarts zou in staat moeten zijn om veelvoorkomende acute pathologie te herkennen en te weten hoe te handelen.
UvA
Lees verder  →
UvA
Bericht uit de Bieb
UvA
Het was veel te stil in de bieb (Medische Bibliotheek), wat fijn dat jullie weer mogen komen! Omdat we nog niet helemaal van corona verlost zijn, hebben we de in- en uitgang tijdelijk aangepast: je kunt via Plein J naar binnen en aan de andere kant weer naar buiten. In de bieb staan in het Digitorium 25 werkplekken voor je klaar, in de fluisterruimte 20 en in de samenwerkzone nog eens 75. Beneden is voorlopig bedoeld voor het volgen van online colleges. 
Draag alsjeblieft een gezichtsmasker als je in de bieb rondloopt; als je op je plek zit hoeft dat niet. 
UvA

Curriculumboeken staan niet in de kast maar zijn bij de balie per dag uitleenbaar (voor 17.30 uur weer inleveren bij de balie). Heel veel succes!
Wist je trouwens dat de ingang van het Digitorium recht boven de TBL-zaal is? Hier op de foto, genomen vanaf de trap.

UvA
Onderwijsevaluatie
UvA
De evaluaties van CMI1, KWM, en Opmaat naar de Praktijk zijn afgerond. De verslagen van de evaluatiebijeenkomsten zijn te vinden op Canvas, in de course Algemeen bachelor Geneeskunde 21-22. Onder Evaluaties en enquêtes vind je per leerjaar zowel de documenten van het lopende jaar als die van vorig studiejaar. Studentrapporten worden alleen geplaatst als de respons voldoende is voor een representatief resultaat.
UvA
UvA
Ga jij zo meteen de wachttijd in? Laat je hier inspireren over hoe je die wachttijd goed kunt vullen, met een minor,  tweede master of een tijdelijke baan. Ga jij zo meteen de wachttijd in? Laat je hier inspireren over hoe je die wachttijd goed kunt vullen, met een minor, tweede master of een tijdelijke baan.  → Ga jij zo meteen de wachttijd in? Laat je hier inspireren over hoe je die wachttijd goed kunt vullen, met een minor,  tweede master of een tijdelijke baan.
UvA
UvA
International Office update
International Office update
UvA
Nikki van AMC's International Office vertelt wat het International Office voor jou kan betekenen als je voor je opleiding of stage naar het buitenland wil. Je kunt kiezen uit twee video's, kort (1 minuut) of lang (3 minuten).
UvA
De eerste studenten voor een buitenlandstage hebben zich al gemeld bij het International Office en daar zijn wij zijn erg blij om.
UvA
U21: Op 1 september zijn 42 internationale studenten begonnen aan hun teamuitdaging 'How to vaccinate the world'.
De studenten door de Strategic Advisory Group of Experts (SAGE) on Immunisation van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gevraagd om te helpen zich voor te bereiden op de volgende virale pandemie.

Lees verder  →
Uva
Uva
UvA
Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, Covid-richtlijnen, etc. Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, Covid-richtlijnen, etc.  → Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, Covid-richtlijnen, etc.
UvA
UvA
Vacature in de Opleidingscommissie Geneeskunde
UvA
Elke opleiding heeft een opleidingscommissie (OC). De OC Geneeskunde bestaat momenteel uit 5 studentleden, 5 docentleden en 2 buitengewoon leden en heeft een belangrijke taak in de zorg voor de kwaliteit van het onderwijs(proces). Nu is er een vacature voor een eerstejaars studentlid OC Geneeskunde studiejaar 2021-2022.
UvA
Lees meer over de vacature  →
Uva
Keep in touch!
UvA

Keep in Touch: wegens succes herhaald!
Kriebelt het bij jou ook zo om weer sociale activiteiten te ondernemen? Het College van Bestuur van de UvA begrijpt dat en heeft weeer budget vrijgemaakt voor studieverenigingen om activiteiten te organiseren via de actie Keep in Touch.

UvA
Lees hier hoe het werkt  →
Uva
AGENDA
UvA
  8 september    MFAS Carrièredag
13 september    Deadline voor aanmelden Nominaalregeling (3e jrs bachelor)
25 september    Drive-thru diploma-uitreiking master GNK
26 september    Drive-thru diploma-uitreiking bachelor GNK en MI
UvA
Heb je nog vragen? Afspraak maken?
UvA
  • Heb je vragen over een bepaald blok, thema, of studie-opdracht? Kijk dan eerst op de desbetreffende course op Canvas.
  • Voor overige vragen ga je naar de Digitale Student Service Desk
  • Omdat de Studentenbalie i.v.m. corona gesloten is, kun je bij dringende vragen die je liever niet digitaal stelt, een terugbelverzoek indienen in de DSSD. Vermeld in je bericht dat het een terugbelverzoek betreft, waar je vraag betrekking op heeft en op welk telefoonnummer je bereiken bent.
  • De A-Z lijst op student.uva.nl. Hier vind je alles wat te maken heeft met de regelingen rondom je opleiding en de UvA.
  • Een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een studieadviseur maak je online.
  • Een afspraak maken met International Office over studeren of stages in het buitenland kan ook online.
UvA
Margot Bary -  Communicatie Onderwijssupport
Margot Bary - Communicatie Onderwijssupport
Vragen, ideeën, commentaar of kopij svp mailen naar
redactieonderwijs@amsterdamumc.nl
UvA