‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
UvA
Bekijk deze mail online
UvA
UvA
UvA
UvA
Amsterdam UMC
UvA
Nieuwsbrief bachelor Epicurus
UvA
april 2021
Versoepelingen? Sneltesten?
UvA
Wat gaan we horen bij de persconferentie over versoepelingen vanaf 20 april? We verwachten je binnenkort te kunnen informeren hoe we verruimde mogelijkheden gaan benutten, voor sociale activiteiten en/of onderwijs en hoe dat moet gaan met zelftesten etc. Zie ook Gabors Canvas-updates van 25 maart en 8 april. Kijk geregeld op deze pagina en de UvA-coronapagina, waar je leest over wat er wel of niet kan voor jou als student. Maar let op, soms wijken de regels voor onze faculteit af, omdat je studeert in het AMC.
UvA
You'll never walk alone
You'll never walk alone
UvA
Heb jij het ook gehad met dit saaie bestaan, het thuis studeren, de avondklok en het gebrek aan perspectief, festivals en terrassen? Er zijn veel initiatieven om elkaar op alternatieve manier te zien en te helpen. Neem nou UvAWalks. Een wandelmaatje is zo voor je geregeld!
UvA
UvA
Heb je last van negatieve gevoelens? Je staat niet alleen. Er wordt veel gedaan om je te helpen bij stress, eenzaamheid en sombere gevoelens. Hier vind je een lijst van ideeën en adviezen. Heb je last van negatieve gevoelens? Je staat niet alleen. Er wordt veel gedaan om je te helpen bij stress, eenzaamheid en sombere gevoelens. Hier vind je een lijst van ideeën en adviezen.  → Heb je last van negatieve gevoelens? Je staat niet alleen. Er wordt veel gedaan om je te helpen bij stress, eenzaamheid en sombere gevoelens. Hier vind je een lijst van ideeën en adviezen.
UvA
UvA
Wie vond jij de beste?
Uva
Docenten doen hun stinkende best om hun kennis zo goed en aantrekkelijk mogelijk aan je over te dragen. Wie stak er in jouw ogen met kop en schouders bovenuit en was inspirerend, enthousiast en goed? Nomineer deze docent voor de eervolle prijs Docent van het Jaar. Dat kan van 6 t/m 16 april.
Nomineer jouw favoriete docent  →
Uva
Uva
Master Epicurus: programmatisch toetsen
UvA
In de nieuwe master wordt jouw functioneren anders beoordeeld. Voorheen gebeurde dat met het 'coboekje'. Maar straks wordt op veel momenten laagdrempelige feedback gegeven. Het nieuwe feedback- en beoordelingssysteem Scorion is zo ingericht dat jij als student zelf verantwoordelijkheid hebt over het leerproces. Er wordt niet meer geëvalueerd aan de hand van momentopnames en waardering hangt niet af van personen of werkplekken. Jouw continue progressie wordt in het digitale portfolio inzichtelijk en zo zie je duidelijk waar extra ondersteuning gewenst is.
Op de Canvascourse Algemeen Jaar 3 staan de opname en presentatie van informatiebijeenkomst over de nieuwe master van eind maart.
UvA
Bekijk de animatie over programmatisch toetsen  →
Uva
International Office update
International Office update
UvA
Stages en coschappen: Op dit moment zijn alle buitenlandse reizen tot september 2021 verboden. Over reizen in het komende academische jaar wachten we het besluit van de UvA af dat deze lente wordt genomen. 
Lees meer op de UvA-site over studeren in het buitenland via U21 Health Sciences Group en Global Learning Partnership 2021.
UvA
Lees verder  →
UvA
Dank jullie wel!
Dank jullie wel!
UvA
.. voor jullie deelname aan de Nationale Studenten Enquête. Dertig procent van jullie heeft meegedaan; dat geeft ons straks een goed beeld van waar jullie meer en minder tevreden over zijn. De resulaten worden tegen de zomer bekend gemaakt. Dat betekent dat we in het najaar kunnen vertellen hoe wij als faculteit daarmee aan de slag gaan. Wordt vervolgd dus.
UvA
UvA
Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, Covid-richtlijnen, etc. Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, Covid-richtlijnen, etc.  → Op student.uva.nl/gnk vind je de meeste informatie van jouw opleiding, zoals de A-Z lijst, nieuwsberichten, Covid-richtlijnen, etc.
UvA
UvA
De SR heeft zijn jaarlijkse enquête uitgewerkt met hulp van het CEBE (onderwijskundig centrum). Er zijn interessante bevindingen uit deze enquête gekomen, waarop actie wordt ondernomen. Bachelorstudenten geven aan meer klinische ervaring te willen opdoen. Hierover zijn wij nu in gesprek met Gabor Linthorst en Ulla Remer. Masterstudenten missen nog ziekenhuismanagement, praktische vaardigheden en duurzaamheid in het huidige curriculum. Voor MI-studenten voldoet de huidige CSW niet aan de verwachtingen. De opleiding is hard bezig om hier verandering in te brengen. Meer weten over de resultaten? Kijk dan op onze site.
UvA
Toegang tot collectie MB
Uva
Door een storing is de tijdschriften-collectie (AMC literatuur) van de Medische Bibliotheek minder goed bereikbaar voor bachelorstudenten die inloggen via de BAMC-route.
Lees hoe het wel lukt  →
Uva
Uva
Onderwijsevaluatie
UvA
De evaluaties van OVV3, CMI2 en WDD1 2020-2021 zijn afgerond. De verslagen zijn te vinden op Canvas, in de courses van de betreffende jaargroep.
UvA
UvA Health Week
UvA Health Week
UvA
Fysiek en mentaal gezond? Doe inspiratie op tijdens de UvA Health Week van 12-17 april. Naast meditatie, sportlessen, motivatieworkshops en lezingen van o.a. hersenonderzoeker Harm Krugers en psycholoog Guy Winch kun je ook naar een (silent) disco, slaapworkshop en kookworkshop. Het gaat hard met de inschrijvingen, dus meld je snel aan.
UvA
Bekijk het volledige programma  →
UvA
Operatie Schouder aan schouder
UvA
Vorige maand schreven we over Operatie Schouder aan Schouder.
Misschien wil jij wel langere tijd (parttime) ingezet worden als klinisch verpleegkundig ondersteuner. Klik op de links voor de vacatures, bijvoorbeeld bij Orthopedie op locatie AMC en bij Chirurgische Oncologie op locatie VUmc.
UvA
AGENDA
UvA
6 - 15 april   Docent nomineren voor Docent van het Jaar 2021
12 - 17 april UvA Health Week
UvA
Heb je nog vragen? Afspraak maken?
UvA
  • Heb je vragen over een bepaald blok, thema, of studie-opdracht? Kijk dan eerst op de desbetreffende course op Canvas.
  • Voor overige vragen ga je naar de Digitale Student Service Desk
  • Omdat de Studentenbalie i.v.m. corona gesloten is, kun je bij dringende vragen die je liever niet digitaal stelt, een terugbelverzoek indienen in de DSSD. Vermeld in je bericht dat het een terugbelverzoek betreft, waar je vraag betrekking op heeft en op welk telefoonnummer je bereiken bent.
  • De A-Z lijst op student.uva.nl. Hier vind je alles wat te maken heeft met de regelingen rondom je opleiding en de UvA.
  • Een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een studieadviseur maak je online.
  • Een afspraak maken met International Office over studeren of stages in het buitenland kan ook online.
UvA
Margot Bary en Karin Poldervaart
Margot Bary en Karin Poldervaart
Redactie nieuwsbrief / Communicatie Onderwijssupport
redactieonderwijs@amsterdamumc.nl
UvA
UvA
Deze nieuwsbrief is een publicatie van Communicatie Onderwijssupport.
Vragen, opmerkingen en kopij voor deze nieuwsbrief mail je naar redactieonderwijs@amsterdamumc.nl.
UvA
UvA
UvA
UvA